DATE. 2010-06-09

Yabah-Dabah-Doo!

Finaly!! Vi är framme och har fått sova en natt och är nu helt utvilade. Har precis upptäckt att det finns trådlöst internet i huset vilket är underbart. Massa bilder och sådant kommer komma men just nu är det massa annat som står på schemat. Efter en 30 timmars lång resa blev vi upphämtade av alla Sebastians kompisar på flygplatsen. Oj vad de var glada att se honom! Det bjöds på litet kramkalas och sen bar det av in till stan i pick-up truckarna!

Vi hälsade på Brets föräldrar, stannade på macken och köpte snus till Sebastians stora glädje. Han fyllde hela underläppen med lös och bara njöt. Haha! Man snusar i underläppen här, ser kul ut!

Efter det åkte vi till fotbollsplanen, satte oss på läktaren och snackade skit. Sebastian uppdaterades om vilka som fått barn, vilka som var gifta, vilka som flyttat, vilka som satt i fängelse och vad alla jobbade med. Alla var vrkligen jätteroliga och det var en grabbkväll, direkt hämtad ur en High School-film!

Det regnar för tillfället men det gör inget för vi är lite sega. Har precis varit ute och gått med familjen Kristus bassethund. Familjen Kristus är väldigt snälla men de envisas med att jag och Sebastian ska sova i separata rum eftersom vi inte är gifta. Så de slänger hellre ut sina egna barn på soffan än att låta oss trängas i samma säng... 

På TV just nu. En gubbe med rolig mustach och ful dialekt sitter och läser högt ur bibeln och analyserar vad han läser. Boooooring. Vi väntar på att Robby ska hämta oss med trucken! Blir nog lite KFC såhär på morgontvisten. Vi kikade in i kylskåpet förut för att äta frukost. Slutade med ett stort glas sweet tee. Det var alldeles för sött för mig, och om det är för sött för mig!!! då är det för sött för hela mänskligheten. 

Resten av dagen... köpa jogginskor, sen ska vi till gymmet...

Ikväll kommer alla bilder och sådant. Puss på er där hemma!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0