DATE. 2011-02-28

Pinsam Situation

Idag har vi inlämning av vårar andra engelska uppsats. Denna gången var ämnet övervikt och man skulle argumentera för om man tycker att det är på grund av samhället eller individen själv som man blir överviktig. Jag skrev om att det är individens val, vilket jag tycker, men jag ville helst sjunka genom marken eller ändra åsikt när jag väl kom till "Writing Center". En avdelning där man kan få sin text granskad innan man lämnar in den, för att eliminera simpla fel och korrigera meningsbyggnader. Handläggaren jag hade blivit tillägnad idag var givetvis tvungen att vara extremt överviktigt och det fick mig att känna mig otroligt illa till mods med tanke på uppsatsens ämne. Dessutom vet jag med mig att jag ibland skriver på ett ganska hårt sätt för att på något sätt få min åsikt att låta starkare. Så jag var extremt nervös för att kvinnan skulle ta illa vid sig och må dåligt. Jag hoppas verkligen inte att jag förstörde hennes dag...

På väg tillbaka såg jag ett avhugget barbie-ben ligga på marken. Det fick mig att undra hur det kom dig? Jag menar, för det första, vem går ens runt med en barbie i sin väska till att börja med. För det andra, varför sliter man av ena benet och slänger det på marken? Dessutom regnade det ute, vilket fick benet att se väldigt sorgset och ensamt ut. På tal om ingenting...

DATE. 2011-02-28

Recreation Center

Här kommer lite bilder på skolans gym. Det är verkligen enormt och stor del av det är inte ens med på bild. Så som badavdelningen, gymnastiksalarna och cafét... Det tar ungefär 3,5 minuter för mig att promenera över dit för att träna. Snacka om bekvämlighet!

Jag sog på löparbanan när tog korten och den går runt alla basketplanerna. 7 varv är en mile, dvs 1,6 km, inte så dåligt för att vara inomhus :)




DATE. 2011-02-19

En hemsk rumskamrat...



Har precis kommit hem från lite kul på stadens gator. Vi var på bio idag, vi som inte är så lyckligt lottade att vi kan åka hem under helgen. Lite väl passande kollade vi på skräckisen "The Roommate", vet inte, är detta en film som går hemma med? Hur som... den var sådär och det gick lite för långt när hon la in katten i tvättmaskinen. Men förutom just den scenen så skrattade vi en hel del, väldigt mycket till och med.

Och tada!!! Såhär såg jag ut ikväll för er som kanske möjligtvis bryr i någon mån...



I bakgrunden kan ny skymta vårat fängelsecellsliknande rum. Föga inspirerande men så fort vi får en bil så bär det iväg att köpa pynt!

DATE. 2011-02-18

♥ "Mysse, svenskt godis och fina ord" ♥



Jag har världens absolutaste bästaste och finaste familj! Tänker på dem varja dag och har planerat in en ny tattoo, även den med familjemotiv. För när allt kommer omkring så är familjen allt man har... sin gamla, den nya och den som kommer efter det (barnbarnen och allt det där). Men för att få lite extra pepp så finns det lite mål att uppnå innan det nya lilla konstverket får pryda min kropp.

Love to You <3

DATE. 2011-02-17

Startat bra!

Har redan tränat, pluggat, duschat och ska snart iväg till mattelektionen. Gillar matte, det är lätt. Man märker verkligen hur mycket man mognar för vart år som går. Jag pratar inte om mogen som i "icke-barnslig" utan mogen som i förmågan att se samband, tänka klarare och vara mer medveten om vad som händer runt omkring än. Just nu håller vi på och räknar på den nivån där vi slutade i gymnasiet. I gymnasiet tyckte jag att det vi gjorde var ganska komplicerat men nu... nu absorberar hjärnan allt jag ser och jag fick alla rätt på förra matteprovet. På ett sätt så känns det bra att bli äldre, när man så tydligt märker vad tiden gör med ens medvetande. Å andra sidan blir resten av livet bara kortare och kortare och det är ju lite ångestfyllt. Men jag läste en smart sak en gång:

"Tiden är livets sätt att förhindra att allt händer på en gång."


DATE. 2011-02-15

Jag gillar min tröja!



Eftersom vi inte har någon bil ännu så är det smått omöjligt för mig att åka iväg och shoppa. Det ända jag har att leka runt med är de plaggen som fick plats i min resväska. Det är inte mycket kläder alls, med tanke på att jag var tvungen att packa så mycket annat än kläder när vi åkte. Så jag börjar tröttna lite på min garderob just nu. Det är tur att Marshall har sin egna klädaffär så att jag i alla fall kan köpa lite nya tröjor. Det är nämligen helt okey att vandra omkring i myskläder hela dagen här sålänge det är Marshall. Jag gillart!

DATE. 2011-02-12

Tänker på Soffi

Nu önskar du allt att du var här va... Den här smaken har ni inte hemma. Maha!


DATE. 2011-02-11

Vissa tycker att dom är äckliga...

och jag kan väl hålla med till viss del, för söta är dom då inte. Men jag tycker däremot att de är ganska coola och originella. Det är ingen annan som har två ålar i sitt akvarie :)


DATE. 2011-02-09

Jag är inte så mycket för färg

Jag har kollat i min garderob och man kan verkligen se vilka färger som faller mig mest i smaken. Marlas kläder och hennes sida av rummet är limegröna, orangea, zebra-randigt och knallrosa medans min sida är ljusrosa, brun, vit, beige och grå... Den är något med Amerikaner och skrikiga färger. Matsalen skulle lika gärna kunna vara ett galet rave-party och jag känner mig som en grå mus i barbapappas färgglada värd. Men men, jag antar la att jag inte är så mycket för färger.

Det här är mina favvisar! Min garderob består i princip bara av denna lilla skara med palörer :)


DATE. 2011-02-09

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Det finns stunder i livet när allt runtomkring än bara blir lugnt. Ljuden försvinner och man känner sig lugn och lite lycklig. Man tänker inte på något, inget oroar en och det luktar glädje. Det här trädet står precis vid 4th Ave, men varje gång jag går förbi det, stannar upp och tittar så försvinner alla bilar, alla andra som går förbi och alla tankar. Allting blir bara lugnt och trots att det snöade idag så luktade det vår runt omkring trädet.

Idag har jag haft matteprov och projektinlämning. Fick 100% på projekten och matteprovet kändes inte allt för besvärligt. Engelskauppsatsen kom tillbaka med A och kommentaren bäst i klassen så livet går bra. Psykologiprovet igår var dock en enda röra, svåraste provet jag har varit med om men alla andra glädjeämnen i livet tar över just nu så det bekymrar mig inte speciellt mycket just nu.

Kram på er alla där hemma!


DATE. 2011-02-08

Dutty Love

Bästa träningslåten just nu!!

RSS 2.0