DATE. 2011-05-27

I helgen kommer han hem!

Som jag ser fram emot detta!

Dessutom har han blivit så fin och hans fodervärdar har tagit så enormt bra hand om honom. Jag är verkligen lyckligt lottad som har haft turen att hitta två så bra hem till mina pollar. Även Zidney's nya familj är helt underbar så man kan ju inget annat än att le. Känns så bra att veta att ens små kärlekar har det bra även om man inte är där med dem.



Jag brukar säga att han är väldigt fin för att vara en fjording. Det är dock lite orättvist sagt. Tycker snarare att han är fin för att vara vilken häst som helst! Lilla ponny-hjärtat... haha. vad töntig man kan vara men det ska verkligen bli kul att få tillbaka honom. Under sommaren också som är den absolut bästa tiden på året. Det ska njutas i fulla drag för jag vet att jag kommer sakna hästarna igen när jag åker tillbaka till the United States i augusti.

DATE. 2011-05-26

VS


DATE. 2011-05-24

Learn to listen...


DATE. 2011-05-20

Trumvirvel....

Vinnaren är:





Grattis!

Och till er som inte vann... det kommer mera inom kort.

DATE. 2011-05-20

Lyckliga dagar seglar förbi

Äntligen är jag tillbaka framför datorn igen. Är så trött så jag skelar men jag kände min otroligt obligerad att ta itu med det här innan jag lägger mitt huvud på kudden. Det är dags att utse en vinnare! Så i och med det här inlägget så är designutlottningen avslutad. Vinnaren kommer publiceras inom kort och jag ber lite om ursäkt för förseningen. Men sånt händer liksom. Oväntade saker dyker upp :)

Vinnaren slumpas fram med en generator och numret matchas sedan med ordningen på kommentarerna. Så nästa inlägg kommer visa en (förhoppningsvis) glad vinnare...


DATE. 2011-05-18

✴ Feed a soul

Andra människor inspirerar mig.

Inte alla men många...

Jag kan nog hitta något litet i vem som helst som får min hjärna att tänka lite extra och i andra banor. Varför tänker hon så, varför vill han göra si... Och sen startas en helt ny process i min egna lilla nöt. Andra människor hjälper mig att växa som person.

I grund och botten handlar det nog mest om att lära av andra, vilja lyssna på andra, ta till sig av andras val i livet. Andras liv är det mest intressanta som finns. Andras liv ger mig möjligheten och hjälper mig att lista ut vilket slags liv jag vill ha själv.

Jag har några favoritpersoner i mitt liv som jag gillar att omge mig med, just på grund av att de planterar tankar i mitt inre. Tankar som hjälper mig att lista ut vem jag är och kanske änna viktigare, vem jag vill vara i framtiden. Det är nödvändigtvis inte bara personer som får mig att må bra, det kan vara tvärt om. Personer som framkallar negativa känslor hos en själv är också nyttiga att reflektera över.

Jag är även en mästare på att kritisera, jag kritiserar andra och mig själv hela tiden. Inte öppet men inne i hjärnkontoret, där analyseras det hela tiden. Men inte på det negativa sättet. Visst händer det också men just nu  pratar jag om den sortens kritik som får dig att fortsätta utvecklas som människa. Den sortens kritik som tar dig framåt i livet. Den som ger dig insikt och ett bredare synsett.




DATE. 2011-05-15

Gratis Bakgrunder till din blogg! ✩

Här kommer två fina bakgrunder som du kan använda helt gratis plus en liten guide om hur du sätter in koden...



✩ För att använda denna fina rosa-randiga bakgrunden som är väldigt innen nu kopierar du koden här nedan och klistrar in den i din stilmall:

background: #FFFFFF url(http://carolinepavlic.blogg.se/utlottningar/images/2011/bakgrund-4_129373029.jpg);
background-repeat: y;
background-position: center;
background-attachment: fixed;




✩ För att använda denna bakgrunden med en fin liten border längst upp så kopierar du koden som följer här:

background: url(http://carolinepavlic.blogg.se/design/images/2011/bakgrund-2_147923894.jpg);
background-repeat: y;
background-attachment: fixed;




Om du är osäker på var den ska klistras in så hittar du rätt ställe allra längst upp i stilmallen. Ta bort det som är gulmarkerat och klistra in den nya koden som du har valt. Det kan hända att det inte står lika dant i din stilmall men det är den första gulmarkerade raden som är viktigast att leta efter. Har du några problem är det bara att säga till...

Lämna gärna en kommentar om ni använder någon av dem. Är alltid kul att läsa och se hur era bloggar ser ut!

DATE. 2011-05-15

Såhär har ni inte sätt mig förut

Jag säger som Lotta på Bråkmakargatan. "Jag kan nog göra vad som helst (förutom slalom)". Fast det kan jag ju också, så jag slår nog lilla Lotta där. Guuud vad jag längtar till Jul av någon anledning. Det vär längesedan vi spenderarde julafton i skidbacken. Förra julen såg ju ut som nedan... varm, grön, sandig och jobbig. Fy Tusan Då!




DATE. 2011-05-15

Designutlottning



Nu känner jag att det är dags att lotta ut en personlig bloggdesign. Vinnaren bestämmer helt själv hur den ska se ut och det finns inga gränser. Tävlingen avslutas FREDAGEN DEN 20 MAJ 2011 KLOCKAN 18:00.

Om du vill vara med i utlottningen så behöver du bara lämna en kommentar i DETTA inlägget. Kommentarer i andra inlägg är inte med i tävlingen. Du behöver inte heller göra reklam på din egna blogg, after all, det sabbar ju dina egna chanser lite. Jag har aldrig förstått mig på sådana tävlingar, haha!

Som sagt, en kommentar i detta inlägget om att du är med. En motivation kanske hjälper, jag vet inte än. Det beror på hur bra och ärlig den är. Jag orkar inte riktigt med fjäsk. Om du är lite osäker på mig som designer kan du kolla in i min portfolio. Har inte så mycket där än men du kan se att jag inte har en speciall stil när jag designer, utan jag kan anpassa mig ganska bra efter dina behov. Jag gör lite allt möjligt så att säga... 

Lycka till! 

DATE. 2011-05-07

Könsrollerna är tydliga men nu är tävlingen igång!

Sebastian har varit på middag med laget. De var hemma hos en annan lineman som hade en egen lägenhet tillsammans med sin flickvän. Tydligen var det då även flickvännen med stort F?! Och inte nödvändigtvis bara för hennes egna pojkvän för jag fick höra både det ena och det andra när min man kom hem. Hon lagade tydligen världens godaste mat, bjöd på allt och var dessutom söt och rolig... Det var hittan och dittan och det gick mig på nerverna. Just nu känner jag mig verkligen som Den som är Den! The Game Is On! Hela sommaren ska formen finslipas. Det ska lagas mat, läras recept, tränas och pimpas. När jag kommer tillbaka till USA är det våran tur att bjuda. Jag ska toppa det här på alla möjliga vis även om jag måste gå så längt som jonglering, barnzoo OCH ponnyridnign på samma gång. Det här är helhjärtat mina vänner, helhjärtat och allvarligt PUNKT



DATE. 2011-05-07

Ganska Gosiga

Vill man inte bara ta tag i kinderna och gosa gärnet!?

Presenterar stolt de vita lejonen från Cincinnati Zoo. Dom ser lite smågula ut men kan intyga att de faktiskt var ljusare än vanliga lions. Dom ser så lena ut... Jag hatar när man inte får klappa!




DATE. 2011-05-06

Inte lika fint som hemma



... men det duger och jag har nog gillat mitt rum under den här tiden när jag tänker efter. Allt utom heltäckningsmattan, hittar nya saker i den varje dag känns det som. Men jag återvänder nog inte till samma byggnad nästa år ändå, man måste ju uppgradera sig. Och efter vintern så kommer jag och Sebastian flytta in i en egen lägenhet där vi kommer bo i fortsättningen. Det blir liksom skönare så, att ha ett ställe som man kommer tillbaka till varje år, istället för att behöva flytta omkring möbler och saker hela ti'n.

DATE. 2011-05-06

Sången dom spelar när filmen är slut

Nu är skolan sluuuuut! Jag kan inte riktigt förstå det, att ett halvår kan gå så fort... och så bra! Jag fick A i alla mina ämnen och överraskade till och med mig själv med detta. Jag förväntade mig inte så mycket, men det visar la bara att det värsta man kan göra är att underskatta sig själv. Jag är redan astaggad inför nästa termin plus att jag kommer ta en sommarkurs på distans. När den är avklarad så har jag redan läst in ett helt halvår och kommer starta som sophomore efter sommaren, precis som alla andra.

Men först ska det bli så underbart att få komma hem till det bruna huset mitt i backen. Träffa familj, vovve och vänner och bara hitta på kul. Hästen kommer tillbaka och förhoppningsvis kommer livet flyta på av bara farten. Det känns så bra nu!


DATE. 2011-05-01

Jag votar Magnus Betner till USA's näste President!






Sök Magnus Betner på Youtube och du kan skratta gott hela dagen åt saker som faktiskt betyder något. Inte bara en massa tomma snuskskämt, utan det finns faktiskt en fin poäng bakom det han säger. Jaoo!
RSS 2.0