DATE. 2011-06-21

Step-by-step

Oj vad svårt det är med distanskurs. Jag trodde att det skulle vara mysigt och fridfullt att kunna sitta och plugga när man vill och göra tentorna när man själv känner fört men jag hade FEL. Det är stressigare än en vanlig kurs, dels på grund av min dåliga självdiciplin och att skjuter upp allt till sista stund men också på grund av att det inte går att sålla bort sådant som är oviktigt. Vi har ju inga föreläsningar så man har ju ingen aning om vad som kommer på tentan och vad läraren prioriterar.

Dessutom drabbades jag av anslutningsproblem under min första tenta så jag kunde inte slutföra den. Svaren skickades alltså in men jag hade bara svarat på hälften av frågorna. Fick panik såklart och började gråta och skrika fula ord till datorn. Nu vet jag inte riktigt vad som händer med det provet.

Gjorde min andra tenta idag och resultaten visade A så jag är nöjd med det i alla fall. Nu har jag två tentor kvar att göra fram tills lördag, samt tolv diskussionsfrågor om olika ämnen. Blir nog att sätta sig och "test-diskutera" ämnena med far min innan jag skriver vad jag tycker. Man kan ju ändra sig, haha!

Han är bra och ha ibland, pappa. Han kan liksom allt om allt!



Önskar mig själv "good luck" på nästa prov. Känner att jag behöver det!


DATE. 2011-06-14

Ha den äran hurru!

Idag fyller brorsans flickvän år, aka minimee, haha. (titta på min profilbild så ser ni hur lika vi e) Så eftersom jag har en så enormt välläst och omtyckt blogg ska jag informera allmänheten om detta. GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN SANDRA!!!

Snart ska vi hem till henne och äta födelsedagsmiddag á la Balkan! Det blir gott, det vet jag!

Ni kan ju gissa vem som ska få kaninen?? Och Sandra, om du läser, jag hoppas du bli lycklig!!! Varsågod!



paintball på landet förra året

DATE. 2011-06-14

Fäääääärdiiiiiii!

Hahaha, jag vet inte vad jag ska säga. Är den söt? ful? ful-söt? Första gången jag någonsin virkar och det var ju inte det lättaste mönstret jag valde att ta mig ann. Sen pyntade jag lite med sidenrosett och pärlögon. Mamma är helt förtjust i den lilla saken. Kan verkligen inte förstå varför. Den är la charmig antar jag. Någon kommer i alla fall bli glad ikväll då den ska ges bort i (skämt)present.



I inlägget under kan ni se hur den skulle sett ut egentligen. Men jag tycker min blev ett strå vassare. Tramdynor och allt. Lägg även märke till den grymma animeringen! *stolt idag*

DATE. 2011-06-06

Kvällen är räddad

Sen det här inlägget hamnade på blogg.se förstasida har jag varit så hemskt sugen på att försöka mig på det. Problemet är dock att jag inte har några virksaker hemma. Därför tänkte jag åka och införskaffa mig en liten virknål och garn idag för att kunna mysa i soffan ikväll och för att hålla fingrarna i styr.


Bilden är lånad, så besök gärna hennes blogg för lite cred!


DATE. 2011-06-06

Lullabies to Myself

Vilken underbar kväll jag hade i stallet. Alldeles perfekt luft och Dixon hade inte kunnat sköta sig bättre! Allting känns verkligen precis som förut, det spelar ingen roll att han har varit borta i två år. Han är sig fortfarande lik den lilla gossen. Vi hittade en äng där vi red lite dressyr och sen skrittade vi hem utan stigbyglar och med långa tyglar. Ibland passar det så bra att bara njuta. Hemma sen så väntade grillad biff med sallad och allt var fulländat!


DATE. 2011-06-06

Det fina vädret tar kål på mig.

Det är precis som om min familj ligger död i 360 dagar och de fem dagarna som Sverige råkar bjuda på vacker väder, då vaknar de upp. Det är som en periodisk törnrosa-saga här hemma och idag var en sån där dag som alla bestämde sig för att få myror i brallan. Den som får lida för det är ju jag då min bror flyr hals över huvud för att ha vattenkrig hos sin flickvän. Seriöst, vattenkrig? När man är 20? Jag undrar jag...

Hur som helst så fick vi en del gjort en dag som denna. Men kofoten i hand (eller bräckjärn som pappa envisas med att kalla den) har vi lyckats demolera hela altanen och snart kommer det lysa om den med alla nya plankor. Nästa helg väntar mig målarpensel och färg då vi ska måla om friggeboden till en mer passande färg än gammelrosa som den är idag. Det var jättefint på 90-talet när det begav sig men håller inte riktigt idag. Dessutom bjuder vi på en kornblå dörr till det. Snöggans!!

Och nu har min pojk i USA begärt sommarbilder på Sverige i flera veckor (jag tror det är hemlängtan) så jag bjuder på några stycken färskisar. Återigen lyckades jag med att hålla mig utanför. I min familj är det nämligen ALDRIG någon annan som vill bevara minnen och stunder, det ligger endast i mitt intresse verkar det som...



Här river vi minitaket som har stått där sedan urminnes tider. Inte mindre än sex getingbon hittade vi inunder där. Fuktionen var från början "ett ställe att grilla på när det regnar". Men vem grillar när det regnar? Så ni förstår ju hur användbart det blev... Nu åkte det ner!



ÅÅÅÅÅ så mycket bättre. Utsikt!



Det är vackert på sommaren!






Hon är vacker mamman min <3



Lille Cappi såg till att hålla sig i skuggan hela dagen. Stacker, jag hade också velat gå under om jag hade den pälsen året om...


DATE. 2011-06-04

Nu är det bara två veckor kvar

Jag går på tå här hemma för jag saknar min älskling enormt mycket just nu. Lika mycket som jag längtar tills du kommer hit, lika mycket våndas jag över att du bara stannar en sån kort tid. En vecka är inte alls tillräckligt och sen kommer det dröja mer än två månader tills jag får krypa in i din björnfamn igen...

RSS 2.0