DATE. 2010-12-19

Tax-Free Tips!

 

Jag och mamma hade bara 10 minuter på oss att gå igenom affären innan det var dags för boarding. Som tur var visste jag redan vad jag behövde så det blev en enkel match.


Rosa Blush från Chanel

Färg: 10 Tweed Pink

Efter att ha kollat mycket i tidningar så har jag verkligen fastnat för det här med rosa kinder. Dessvärre syns den inte speciellt mycket men ger ett väldigt vackert skirt skimmer. Kommer bli väldigt snyggt när jag blir brunare. Själva blushen är väldigt porös och dröser överallt, men som sagt, färgen är väldigt fin!

Pris: 359:-

Betyg: 3/5

 

Rosa Läppstift från Lancome

Färg: 312 Pink In The Limo

Jag är ingen läppglanstjej. Det finns ETT läppglans som jag tycker om och det kommer från Victorias Secret och puffar upp läpparna samtidigt som det smakar mint och ger helt underbar glans. Dessvärre är denna lilla burk över två år gammal nu och det är dags för uppdatering. Jag har länge tänkt på att köpa ett läppstift i en lite orange ton men efter at ha testat den färgen har jag kommit fram till att det inte var min grej. Så ett Rosa blev det, verkligen jättefint och ger mjuka läppar. Hållbarheten är dock inte den bästa…

Pris: 215:-

Betyg: 4/5

 

Och till sist, 5 poängaren!

 

Mascara från Helena Rubinstein

Färg: Lash Queen Mascara SEXY BLACKS

En helt jäkla underbar mascara som får fransarna att bli 1 meter långa och samtidigt tjocka. Innan har jag inte använt någon annan än MaxFactors guldiga mascara (vet inte vad den heter) och den mascaran tyckte jag var bäst i hela världen. Tills jag testade denna. Pappa kunde inte se skillnad på mina fransar och mammas fransar, och då ska jag tillägga att mamma har satt på permanenta lösfransar… Dessutom, efter en hel dag i stan i fuktig värme och en össkur med regn hade jag inte en enda svart ton under ögonen. Dessutom, tuben är klädd med svart sammetsspets, hur jäkla snyggt är inte det!?

Pris: 279:-

Betyg: 5/5, KÖP DEN!

 

Kom ihåg att detta är Tax-Free priser, jag vet inte vad de kostar om man köper dem i vanlig affär…

 

Kram på er!


DATE. 2010-12-18

Bitsk Baby

Idag fångade jag en varan. Den satt på trappen precis utanför ingången till vårat rum. Det är ju världens största ödla men just den här var inte så respektingivande. Den försökte vara det men misslyckades totalt. Det var mest gulligt när den väste åt mig. Men om fyra- fem år är den fullvuxen och då kan den bli upp till tre meter lång. Visste ni att varaner är giftiga. Inte på samma sätt som ormar och spindlar som har gift i tänderna utan på ett helt annat sätt. När varanen äter så samlar den kött i munnen som får ligga där och ruttna. När varanen sedan biter ett byte så dör bytet efter en tid av blodförgiftning på grund av den ruttna munhygienen. VIDRIGT!




Jag och Christian hade redan sett en Varan tidigare i veckan men pappa fick aldrig se den. Jag visste att han skulle tycka att det var kul så jag packade ner den i min kameraväska för att visa pappa. Sen släppte vi ut den i buskarna igen. Men den ville verkligen inte lämna väskan. Den somnade där och burrade ihop sig.



DATE. 2010-12-16

En Snorkel

Seriössst, säg ordet snorkel till dig själv några gånger. Jag lovar, du behöver inte säga det fler än tre ggr för att upptäcka att det är ett fruktansvärt roligt ord.

Hur som helst, på schemat hade vi i alla "snorkling vid revet". Vi åkte med en båt som hade glasbotten vilket var otroligt roande. Jag och Christian letade febrilt efter hajar och delfiner, men till ingen nytta. Väl i vattnet såg vi fiskar i alla former och färger, precis som det skulle vara. Mamma följde dock inte med ner i det blå, någon måste ju ta kort.

Som ni kan se så försökte jag mig på en Top-Model pose under vattnet och jag ska tala om för er: Det var svårt och resulterade inte i något annat än massa vatten i näsan. Från och med nu ska jag inte sitta och klanka ner på dem när de tar kort i vatten. Det var inte det lättaste. Men i alla fall, vi var inte där för att vara snygga utan för att ha kul så man får la säga, mission completed ändå.



DATE. 2010-12-16

Djuren på Bali

Vi har varit på en mini-mini djurpark. Det var lika förundrande och hjärtskärande som alltid. Vi besökte ju sådana här ställen på Koh Samui också och man tycker alltid så otroligt synd om djuren. Genom att gå till sådana ställen så stödjer man ju sådan djurhållning, men samtidigt... om man inte går, vad händer men djuren då?

Just den här gången hade vi dock inte planerat att åka till just denna lilla parken. Det var tänkt att vi skulle åka till en ö med sköldpaddor. Vi blev dock lite lurade då det inte alls var en ö, det var bara en liten inhägnad, några stränder bort. Sen visade det sig att de hade andra djur också så då passade vi på att titta på dem. Fascinerande är de i alla fall, särskilt örnen som vi fick se...



DATE. 2010-12-13

BALI 2010

Hejsan!! Nu är vi framme och har äntligen fått tag i lite Internet... 50 kr i timman kostar det och eftersom halva mitt liv består av nätsurf så kan ni förstå att jag vandrar i limbo just nu. Det är i alla fall lika varmt! Första dagen klagade jag och Christian på att det var skugga och att vi inte fick någon färg. Men när vi kom tillbaka hade till och med halsbandet gjort ett avtryck på min röda kropp. I'm in pane right now.

Hotellet har verkligen allt (förutom billigt Internet), och är extremt vackert. Det tog oss tre timmar i Taxi för att hitta det. Vi har ju inte åkt via någon resebyrå eller något utan vi har bokat allting själva. Mest på grund av att vi var så sent ute och bokade allt fyra dagar innan vi skulle åka men också för att vi vill stanna längre än de 2 veckor som oftast är inbokade. Tidspressen medförde dock att vi inte hann boka hotell i Sverige så när vi anlände till Balis flygplats i Lördags så hade vi ingenstans att bo. Dessutom visade det sig att halva Australien och en tredjedel av Ryssland var här så allt var fullbokat över Jul och Nyår. Men som sagt... efter tre timmar hittade vi det perfekta gömstället!




Så vi har det bra nu... och pappa får koppla av lite!

Och till alla er som väntar på designer, det kommer och jag är hemskt ledsen att det blir så försenat. Men så fort vi får upp ett modem på rummet så ska jag skicka dem till er :)

KRAMKRAM!

DATE. 2010-12-05

I mitt hjärta just nu

Vi har köpt kanderade mandlar, äpplen och fudge! Dessutom vann bror och Sandra förstavinst på Estrella. En vinst som jag dock inte såg skymten av, och tur va la det... Det var en perfekt kväll att gå på Liseberg. Inte kallt, inte varmt, lite snö och mysbeslysning! Dubbeldejt dessutom och vi passade på att gå Gasten. Vi skrek på, trots att vi faktiskt är lite för gamla för sådant nu... Men vi hade i alla fall kul :)

DATE. 2010-12-03

Nu har jag beställt...


Dessa tre kommer snart hem till mig. Jag var egentligen ute efter en väska till min dator men det finns verkligen ingen snygg datorväska för en laptop på 17". Jag har kollat överallt och nej tack, jag vill inte gå runt med en brun 60+ gubbväska. Om någon av er springer på en riktigt stor en, men handtag och hela köret så säg till. Så for now blev det bara lite dekorationer. Väldigt nöjd.

Hemsidan är: Laptop-skydd.se
Kan dock inte rekommendera den ännu då jag inte har fått varorna än... men det kommer!

DATE. 2010-12-02

Lova mig en sak...

Låt inte skägget växa sådär igen älskling. Det är inte fint.

Herre Jesus, om en månad så flyttar vi till USA. Hejdå mamma och hejdå pappa, hejdå brorsan och hejdå hunden. Hästen är såld och skolan är uppsagd, visum är fixat och dormroom är bokat. Det är bara en ynka liten flygbiljett som saknas och sen bor jag i USA till och med 2015.

Det är rätt kul för detta är första gången som jag och Sebastian kommer leva så nära varandra och ändå kommer vi inte ens bo i samma rum. Men innan har det ju alltid varit tre timmar mellan oss. Det är en kul grej, att killar och tjejer inte får bo tillsammans om man inte är gifta. Religious Crap...
Love to you

DATE. 2010-12-02

Say Hallelujah!

Det kommer bil en sån skön fredag imon, jag känner det. För det första, tentan är avklarad nu så det blir en helt pluggfri dag imon, utan ångest och utan nervositet. För det andra, sista dagen på jobbet för i år och dessutom en fetingsovmorgon dagen efter. För det tredje, kommer Sebastian ner från Karlstad så jag kan till och med få kärlek den här helgen! Det känns så bra nu, det är sådana här dagar som det är kul att leva!

Tentan sög dock, jävligt dålig föreleäsare och det resulterade i ett jävligt dåligt test med otroligt mycket petitessfrågor. Helt sjukt meningslösa frågor, asdåligt! Haha, jag är bitter men hoppfull, go for G...

Hämtade dessutom ut mitt Visum idag. Ojsan vad jag blev snygg på det kortet, faktiskt. Bästa passkort jag någonsin tagit. Man ser inte alls mitt feta hår, breda näsa, runda kinder eller dubbelhakan. Wonderful! Tyra Banks sa en gång att hon blev bokad för ett jobb bara genom att visa sitt passfoto. Jag kan förså det, för om man lyckas bli bra där så har man "det". Jag har i och med det konstaterat, jag har "det" INTE!

Men puss på er!

RSS 2.0