DATE. 2011-09-23

Super Duper Excited!!

Okay, since I bought my new American computer I've had a problem. The fact that our three lovely Swedish letters are missing is making my life misserable. I have soooo much to share with you all back home but it's hard when making one simple enty takes for ever! Therefore, my question is "How hard is it for you to read this? Would it be OK if I, from now on, did my blogging in English?"

However!!!! Tomorrow is gameday, and not just any gamday. Marshall is up against Virginia Tech and we are expecting about 40-45,000 people coming to the game.

DATE. 2011-09-17

Bättre sent...









Ser ni den lilla rosa pilen... :)





Lite bilder från första hemmamatchen för den här sessongen. Marshall mötte Southern Miss och vann med 36-30. Skööönt att första matchen jag  såg live blev en vinst. Har lite filmer också men efter den här mardrömsveckan så orkar jag inte lägga upp dem. Kanske kommer upp något i helgen men vi får se...

Sebastian och laget åkte iväg till Ohio tidigare idag så jag är helt ensammen här just nu. De möter Ohio University (inte Ohio State som många tror). Matchen sänds på TV och eftersom jag har plugg upp över öronen så kommer jag sitta på rummet och kolla.

Saknar er alla där hemma! Särskilt dagar som den här när allt bara är tråkigt och ensamt. Fick i alla fall tvättat all min tvätt idag vilket känns helt underbart. Har även städat rummet eftersom det hann bli en himlans oreda bara på en stressig vecka. Undra då hur det blir nästa vecka då jag har två stora prov och en redovisning. Ajaj!


DATE. 2011-09-10

We are...

Åhh, jag har så mycket att ta igen, så mycket att berätta för er där hemma. Får nog ta en riktig bloggardag snart och bara dela med mig av allt. Men just nu är det bara dagens match jag kommer prata om!

För en liten stund sedan anlände båda lagen till skolan med poliseskort och orkesterspel. Det är ett sådant pådrag och jag kan inte riktigt förstå att vi är här och får uppleva allt. Det är så långt ifrån Sverige man kan komma. Utanför fönstret går elever och familjer och sjunger “WE ARE...“

... till följd av ett högt “MARSHALL“ och man får gåshud! Alla bär gröna kläder och solen skiner.

Fick dock ett litet utbrott imorse när jag insåg att jag kommer missa inledningen på matchen. De jag ska gå på matchen med jobbar till fyra och matchen börjar halv fyra. Eftersom alternativet “Gå själv’ är uteslutet så får jag vänta tills de är klara. Men å andra sidan, det kommer fler hemmamatcher och när allt kommer omkring så hade det ju nästan varit synd att få uppleva allt nu på en och samma gång. Med andra ord, jag försöker se det från den ljusa sidan!

Nu skall jag bara platta håret, sen skall jag möta upp Jerome och bege mig till Arenan för att hejja på vårat fina lag och min bästa pojkvän! Stora kameran åker med så ikväll kommer det massa bilder som ni där hemma kan få frossa i...

DATE. 2011-09-04

GAMEDAY! Marshall vs West Virginia

Idag spelar Marshall och pojkvännen sin första match för sessongen. Vi möter West Virginia och laget begav sig av redan igår eftermiddag. Snart ska jag möta upp Mallory och Jerome för att gå till FP och kolla på matchen. Det kommer vara fullt ös så jag hoppas att vi kommer in och får en plats. Har köpt en ny Marshall tröja, dagen till ära, som jag ska ha på mig. Nu är det pirrigt i magen. Matchen sends på TV och jag vet att det är många där hemma som kommer se den. Nu Hejjar VI!!!

Wiiieee!!!

RSS 2.0