DATE. 2011-04-26

Lite trott pa att blogg.se inte har nagon app som gor det mojligt att blogga fran mobilen!!!

Jag funderar starkt pa att flytta fran blogg.se och joina wordpress istallet. Jag tror att min daliga uppdatering beror mycket pa att jag inte kan blogga fran mobilen, och jag menar, hur kul hade det inte varit att kunna hanga ut alla larare pa bloggen, eller visa er runt medans jag gar till lektionerna. Visst skulle jag kunna gora detta nar jag kommer tillbaka till mitt rum men da har jag sa mycket annat att ta tag i sa jag orkar nastan aldrig...

Sa det blir nog en bloggflytt sa smaningom. Det jag inte gillar med wordpress ar dock att det inte ar lika latt att designa sin egna blogg. Men det far jag la lara mig sa smaningom antar jag...

Puss pa er dar hemma fran en Caroline som just nu sitter i ett Amerikanskt Biblotek och dricker Starbucks. Jag jobbar pa min sista och storsta uppsats. Den borjar nagot i stil med...

People love the idea of living in a meritocracy, where hard work pays off and everyone gets what they deserve. But to be able to measure success this way, everyone has to start at the same level and been given the same kind of opportunity to grow. Right now, some groups have already climbed half the mountain when the start signal gets off. And many are then looking down at the ones on the bottom, calling them lazy, and not knowing that they can’t even afford the equipment to start climbing. The rich is getting richer while the poor is falling more and more behind in the race to the top. As long as we keep reasoning this way, that you get what you deserve, the poor will always be left on the bottom without the right tools the get up and no one will see any problem with it. Right now the wealth in the United States is divided such that the richest fifth sits on 85 percent of the nation’s wealth and the lower 40 percent of the population is left with a percentage closer to zero.

Den ar under uppbyggnad och jag maste tillagga att detta inte ar min syn pa Sveriges system. Dar har vi fri utbildning och senare i artiekln kommer jag att diskutera att det storsta problemet USA har nar det kommer till skillnaden mellan rika och fattiga ar att de fattiga inte ens har rad med den utbildning som skulle gett dem det jobb som de blir anklagade for att inte orka ta sig till...

Hur som, ganska kul!

KramKram

DATE. 2011-04-21

Buffalo Wild Wings!

Sen vi flyttade hit så har mina och Sebastians restaurangbesök blivit mångdubblade. Att äta ute här kostar i princip 1/3 av priset hemma så man kan verkligen gå ut och unna sig hur ofta man vill. Det blir ju ännu bättre när vårat absoluta favoritställe ligger på Campus, 3 minuter från mitt rum. Fat Patty's serverar de godaste och största hamburgarna och det har dom papper på!

Sen finns det andra goa ställen också så som:

Texas Roadhouse
Cracker Barrel
Chilli's (dock har vi tröttnat på det stället)
Buffalo Wild Wings
mfl....



Så.... med detta sagt så ska jag snart dra på mig löpardojjsen och bege mig till das Djym!


DATE. 2011-04-19

Söt tjej tycker jag!



Även om jag inte var hemma på min birthday så klurade min familj ut hur de skulle kunna fira mig i alla fall. De gjorde jordgubbstårta, tände ljus och fyllde huset med kort på mig som liten. Sen tog de kort på allt så nu har jag massa fina bebisbilder i min telefon. De hade ett kort från min första födelsedag och höll upp det framför tårtan med 22 ljus i. Från 1-22 liskom... Det är sorgligt vad tiden går men familjen, den består!

Ni betyder allt för mig!

... och för er som vill veta kan jag tala om att även min andra tattoo har med familjen att göra. Så ni vet! Den lär komma inom kort...

DATE. 2011-04-17

Kärt Återseende!

Jag har så enormt mycket att se fram emot när jag kommer hem till sommaren. Inte nog med att jag får träffa min familj och alla mina vänner igen, så kommer även en annan liten kamrat tillbaka till mig. Han har haft två fina år hos sin fodervärd men nu är det dags att gå vidare. Så han kommer spendera sommaren med mig och sen får vi se vart ödet tar oss. Kanske blir det långtidsfoder igen eller så hittar han ett nytt fint hem. Hur som helst så saknar jag hästar och ridning så jag kan spricka så det kommer bli helt underbart att få ha en polle över sommaren. Även om jag har haft ett otroligt halvår här borta och vuxit enormt mycket med alla nya erfarenheter så längtar men även hem enormt mycket. Ju längre man är borta från Sverige, ju mer inser man vilket otroligt fint land det är. Jag är stolt över att vara svensk och jag önskar att vi kunde få lite av den vackra patriotismen som man hittar här i USA. Vi måste börja älska vårat land. Haha! Från hästar till nations-kärlek...

Hur som helst, jag längtar hem till Sveriges fina skogar, medmänsklighet och inte minst, nära och kära!!


DATE. 2011-04-16

Thera Cane: Beställd

Så förhoppningsvis kommer den nästa vecka.

Det är nog, efter bilen, den bästa uppfinning människan har skapat. Man kan masera hela kroppen själv med hjälp av den här kroken och den gör ett bra jobb vill jag lova. Min advisor hade en sådan på sitt kontor och igår när jag skulle gå dig och registrera mig för sommar och höstklasser så fick jag pröva på den. Jag blev helt tagen och bäställde en med en gång för $49 inkl frakt.

Uppdatering: Sebastian tycker att det ser ut som en sexleksak. Det tycker inte jag och förstår inte hur han kan associera en taggig krok med det..? Vad anser ni där hemma? Ska jag skämmas när jag hämtar ut den i receptioen eller inte? Kommer de som jobbar där också tro att det är något snuskigt?


DATE. 2011-04-16

Fy fabian vad dålig, rent ut sagt usel, jag är på att blogga!

Det lär la äldrig bli bättre heller! Men här kommer i alla fall lite bilder på alla presenter jag fick när jag fyllde år. Man skulle ju kunna tro att presenthögen minskar en aning när man flyttar till andra sidan jorden men det påståendet är inte sant. Jag fick paket efter paket och det kom både kläder och smycken från landet i norr! Inte minst fick jag ju presenter av min lilla kärlek också, så det var en lycklig dag!!


DATE. 2011-04-06

Pappa 48 år ♥

I måndags hade min far sin födelsedag. Det är faktiskt inte hälften så jobbigt att fira sin egna födelsedag utan sin familj än att fira deras födelsedagar utan att kunna krama dem och säga grattis. I present hade jag beställt ett porträtt av Cappi, så även om jag inte var där på morgonen när det var grattis och frukost på sängen så fick han i alla fall ett paket.

♥ Älskar dig pappa och grattis ännu en gång ♥



DATE. 2011-04-05

Who wants to live forever?

I do!

Btw, dålig update från min sida, jag vet. Haft mycket att göra men ändå inte. Det är liksom sådär tillräckligt mycket att göra så att man ska kunna skjuta upp allt till sista dagen. Och då väntar den ökända uppesittarkvällen och dagen efter det så orkar man inte ens vara uppe till åtta. Så då blir det heller inte någon blogging. Dagen efter upptäcker man att man borde ha pluggat dagen innan istället för att sova ikapp och sen är cirkeln sluten. Så har det sätt ut lite nu det senaste.

Men jag tänkte att jag måste ändå dela med mig av förra helgen då jag och pojken min hade lite födelsedagsfirande på Cinccinnati Zoo. Eftersom vi såg många coola och fräsiga djur kan jag omöjligt lägga upp alla i samma inlägg, det hade totalt försört upplevelsen för er där hemma.

Så dagens fräcka djur blir ISBJÖRNARNA! Har en liten filmsnutt också som jag kommer lägga upp så småningom :)

Pöss o Kram







RSS 2.0