DATE. 2012-05-12

Äntligen hemma...

Men jag har inte packat upp än. Har spenderat hela den här fredagen i sängen, mer eller mindre, för att vila upp mig lite. Det sämsta man kan göra med tanke på att jag måste bli av med USA-tiden och komma in i den svenska dygnsrytmen. Så nu måste jag verkligen försöka somna igen.

Ett underbart mottagande fick jag flygplatsen när jag kom. Till och med farmor hade tagit sig ut till Landvetter för en puss och kram. Men gladast av allla var nog lilla Cappi. Han såg mig med en gång och började tjuta sådär gulligt som bara han kan göra och pussade mig i hela ansiktet. Den lilla hunden har verkligen stulit hela mitt hjärta, han betyder så enormt mycket för hela våran familj! Kan inte förstå att han redan är tio år gammal och varje gång han möter mig på flygplatsen så är han ett halvår äldre. Det känns så förfärligt att förlora så mycket tid tillsammans med honom. Mamma hade med sig blommor och Christian och Sandra hade köpt Disney-Cider som vi drack i medtagna champagneglas ute på parkeringen. Haha, jag älskar min super töntiga familj! Senare under dagen kom söta lilla Natta och kramade välkommen hem också. Så underbart att få se henne igen.

Imorgon ska jag ut och låta hela Göteborg välkomna mig hem. Staden har tydligen arrangerat ett lopp som skall hållas i min ära så jag måste ju visa min uppskattning och heja på mina undersåtar som ska springa. Bland dem finner vi Sandra, så hon kommer få lite speciell uppvaktning imon. Om sanningen ska fram så känner jag mig lite sugen på att springa själv. Trodde aldrig jag skulle säga det men det hade varit roligt att få utmana sig lite och dra igång min svenska sommar med en riktig utmaning. Så vi får se, kanske drar jag på mig löpardojjorna imon. Det enda som tar emot är att det är asfalt, för asfalt betyder knäont. Jag kommer fortfarande ihåg hur ont jag hade i mina knän efter dom andra gångerna jag sprang, och då var jag vältränad. Tänk då nu när jag är så långt ifrån fit som man kan komma. Men jag ska ta mig en natts funderare på det. Dethade varit en kul grej!

Nu väntar sängen, min underbara säng, i mitt underbara rum, i en underbar stad i ett underbart land. Jag är lycklig, så enormt lycklig!!




DATE. 2012-05-03

A #2 pencil and a dream can take you anywhere!!

Åååååhhh vad bra det känns nu. Vad gott jag mår! Varför var jag ens orolig. Redovisningen gick hur bra som helst, och det verkar som om jag åker hem med ytterligare en 4.0 termin bakom mig. Livet känns så sköööönt just nu och ikväll skall vi ut på lite tjejmiddag och ha det mysigt! Funderar starkt på om jag ska ta på mig löpardojjorna och ta mig en runda, men jag känner mig fruktansvärt lat just nu för det är så varmt. Tro det eller ej men termometern mäter 26 grader hott, och det är inte ens sol ute. Jag dör lite och fläkten snurrar för fullt. Måste sätta mig och titta på lite smal-bilder och pumpa upp motivationen lite!!


DATE. 2012-05-03

Massor med tid

Jag är ju ensam här nu, på både gott och ont. Allting är förståss våldigt tyst, men å andra sidan har jag väldigt mycket tid över till att titta på film. VILKEN FILM JAG VILL!!! Så för kanske femte gången den här månaden ska jag kolla på Arthur, bara för att den är sååå fruktansvärt söt och rolig. Sen ska jag naturligtvis kolla på Sex and the City. Inte bara för att den är kul och man mår bra av att se den. Men också för att det var en av de sista filmerna jag kollade på tillsammans med min mamma och pappa innnan jag åkte hit till USA förra sommaren. Oj, vad vi skrattade åt Samantha.

Sen så har vi ju sådana där klockrena filmer som Sagan om Ringen och Harry Potter. MEN, på listan står också Djävulen Bär Prada, The Pursuit of Happyness, It`s complicated och 27 Dresses.

Och på tal om filmer, de Här filmerna är nya och värda att se.
- The Vow (mycket vacker film)
- Safehouse (Bra action)
- 21 Jumpstreet (ofantligt otroligt ROLIG)

Nu ska ögonen Blööööööööda!!!


DATE. 2012-05-03

Lägenheten känns så tom!

Och mer tom lär den nog bli. För jag råkade nyss ta livet av köksplantorna som min pojkvän så omsorgsfullt tagit hand om. Det var inte riktigt meningen, det bara hände! Jag råkade vattna dem med diskmedel och bara någon timma efter det så var allihopa väldigt ihopskrumpna! Jag har vattnat dem med riktigt vatten nu så vi får la se om någon överlever. Lite sorgligt. DOCK... måste jag säga, så köpte vi en julstjärna på Walmart förra året. Den lever fortfarande och håller nu på att blomma för andra gången. Imponerande!

Tänk, om bara en vecka kommer jag hem! Jag längtar så jag spricker. Jag har bara ett endaste prov kvar, och det är på Fredag morgon klockan åtta. Jag har redan A i det ämnet så jag tänker inte stressa ihjäl mig i onödan. Men jag måste dock säga att jag är lite lite nervös inför mitt redovisningsbetyg. Det gick inte så bra som jag hade väntat mig och nu är jag orolig att jag ska bli nedpetad till ett B. Men jag håller hoppet uppe!!



Snart är jag hemma igen och då ska ni få så många kramar så ni tröttnar på mig!!!! Bästaste mamman och pappan i hela vida universum!!
RSS 2.0