DATE. 2011-10-20

Ute och äter!

Min lilla snutt på sitt favoritställe!! Nu är det dags för meatloaf, tror jag...

 


DATE. 2011-10-16

Morgonstund

Är ute i stallet nu och förbereder för tävling. Underbar morgon för lite mockning!

 


DATE. 2011-10-07

Filmstjärna

Såhär ligger det till... En av mina vänner här borta gillar att springa, och han gillar att springa långt. Så nu ska han springa NY Maraton och har blivit rankad #6. Helt sinnes! Saken var en att han behövde en liten video som presentation så självklart hoppade jag in och hjälpte honom. Det roliga är att videon kommer sändas på TV när loppet startar, haha. Slinka på bananskal kan man ju säga...

Dessutom, om Jerome (som han heter) går i mål balnd de sju första, då rankar han sig till OS i England! Så vi borde hejja massa.

Och på tal om att hejja, Sebastian och laget tog precis planet till Florida för att spela i helgen. Snacka om att det känns lite olustigt att Sebastian just nu sitter på ett flygplan med ett lag som är kännt världen över för en flygplansolycka. Usch! Längtar tills dom har landat och han ringer mig igen...



Filmen är filmad här på skolan, så om ni tittar på den kan ni se lite hur det ser ut här.. :)

DATE. 2011-10-03

God morgon!

Soligt är det idag, men lite kallt. Sebastian har redan gett sig av men jag kan sova en timma till... Underbart! Men sen har jag massa massa plugg att ta tag i.

Imorgon har jag speech och på torsdag ska en uppsats in. Jag har inte börjat på något än men det är som vanligt med andra ord. By the way Danni, jag har lagt till dig på Skype nu :)

 


DATE. 2011-10-01

FiftyFifty

Sebastian ar borta som vanligt nu over helgen och kommer inte tillbaka forran pa sondag. Men da skall vi ga pa bio har han lovat, och den har filmen har vi valt. Den verkar asabra och det ska bli sa mysigt. Den handlar om en kille som far cancer och hur han och hans vanner hanterar det. Verkar trakigt och ledsammet, men kolla trailern sa forstar ni.
(Btw... hur jobbigt ar det for er att lasa den har texten? Numera har jag ju en Amerikansk dator och jag kanner att tangentbordet saknar lite prickar.)

RSS 2.0