DATE. 2011-03-29

Reebok: Pick Me



Därför gillar vi Amerikansk Fotboll...

DATE. 2011-03-25

Födelsedagshelgen

Jag vann världens bästa pojkvän på kärlekslotto och imon åker han och jag till Cincinnati för att fira min födelsedag. Väl där ska vi gå på Zoo och sen shoppa såklart. Jag är fruktansvärt förväntansfull då de har vita tigrar, snöleoparder och vita lejon. Djur som jag verkligen aldrig har sett förr! Kameran åker verkligen med och sen får vi se om jag kommer rekommendera djurparken för er där hemma också.



DATE. 2011-03-24

TILLBAKA!!

FY FABIAN!, vad kul vi har haft. Hiking i Smokey Mountains var en upplevelse. Delen som vi vandrade var en mindre del av AT, "The Appalachian Trail" och sträckte sig mellan Tennessee och North Carolina. Klickar ni på länken kan ni se hur lång hela vandringssträckan är, den går genom hela 14 olika stater och är 350 mil lång! Vi vandrade typ 12 av dessa... Det finns dock vissa som tar sig an utmaningen att vandra hela AT och det tar mellan 5-7 månader. De kallas Thru-Hikers och vi stötte på flera stycken under våran lilla resa. Dessutom har även min advisor Jake (som bjöd in mig till hiken) genomfört hela AT.

Nu kommer lite bilder från våran lilla tripp!






Vi började resan med en underbar PUNKA!



Charlie's Bunion heter den här utsiktsplatsen. Synd att det var dimma överallt så att vi inte såg nåt.



Ser ni stigen?



Brian... cool nörd!






Ja, det heter Smokey Mountains för att det ryker om bergen...



Ca 1,7 km över havet. Vi var högt upp!



Lite "After Hike"



"Gänget"... fv. Brian, Kory, Jake, Brithany, JAG, Okänd? Skägget till höger var en sk Thru-Hiker. Han hade varit ute i tre månader än så länge. Helt ensam...






Såhär sov vi. Alltså i shelters, inte tält.








Tre dar utan dusch. Då bjuder man på sig själv...



Jake, aka Wise-Owl



Jag och Kory (fd Marinsoldat och 22 år gammal. Inte illa.)



Massa Lady-Bugs










Och ett litet skoskav, det hör till liksom!

DATE. 2011-03-15

Morgondagens träning...

... behöver lite inspiration och motivation. Här har vi den!
Tänkte att jag ska åka till VS om en månad och unna mig något raffigt, haha. Om den känslan finns kvar då vill säga. Vi får la se hur bra man lyckas. Den här veckan är i alla fall en nytto-vecka. Dvs, ingen dessert över huvud taget Caroline. Sen till helgen bär det av på en fyra dagar lång hiking trip i Smokey Mountains. 12-13 mil ska vi vandra i bergen med ryggsäckar, minikök och tält. Excited!!!


DATE. 2011-03-15

Just for show...

Två fräcka fåglar!


(tagna på Bali 2010)

DATE. 2011-03-14

Så är det

Ett litet konstaterande bara:

Jag sover för lite men på tok för länge...

DATE. 2011-03-14

I'll shut you out if I have to



Nu vet alla vart svensken bor!


Hur:
- Klä dörren med presentpapper
- Skriv ut Uber-stora bokstäver med ett grymt typsnitt
- Limma
!

DATE. 2011-03-13

En kärleksförklaring ♥



För det finns bara en för mig...

DATE. 2011-03-13

Feeeed Mee!



Lite dålig update det senaste men jag behövde lite tid till att andas ut. Haft hela veckan fylld med midterms och nu i helgen har Sebastian varit här och sussat över. Inatt ställde vi om klockan, drog fram den en timma, så gissa om jag och Sebb fick en chock inatt när vi kollade på film. Helt plötsligt var klockan halv fyra och vi hade ingen aning om hur tiden hade kunnat rusa iväg så fort. Nu vet vi...

Jag gillar inte helgerna på campus. På något sätt har alla fått för sig att frukost är för veklingar och ingen går upp föra klockan ett för att äta. Saken är den att cafet är stängt mellan ett och fyra så på helgerna äter jag inte mitt första mål förrän vid halv fem. Jag klarar inte rikgtigt av det, samtidigt som jag inte vill gå bort till matsalen och sitta och äta själv. Problem!

Hur som helst, nu har vi i alla fall ätit och om en liten stund ska jag gå bort till rec och träna. Marla och Alexis ska iväg och sola, men min hud behöver vila lite från solariet. Maha!

Förresten, jag var hos frissan igår. Första och sista gången. Från och med nu klipper jag mig bara i Sverige. Jag fick gula, randiga slingor som knappt syns och hon toppade håret så dåligt att det fortfarande är slitet. Bortkastade pengar och massa besvikelse-krydda på det!

Saknar er alla väldigt mycket. Nu längtar jag hem!

DATE. 2011-03-08

Tjuv-Titt



Fick nycklarna till mitt nya rum idag, mitt egna rum. Så nu kan Sebastian sova över när helst han vill. Väldigt lägligt då han precis har fått reda på sina testresultat och från och med nu kommer att spendera alla onsdagar tillsammans med sitt nya lag. Vi är lyckliga här på andra sidan...

Dessutom fick jag 100% på min andra uppsats i Engelskan. Allt går så bra just nu! <3

DATE. 2011-03-05

Klar :)

Jag gillar't!


DATE. 2011-03-04

Collage, what?

Jag behöver hjälp... Så fort midterms är över ska jag sätta igång med ett Collage. Dock kan jag inte bestämma mig vad det ska innehålla. Jag har några alternativ men kan inte välja. Så jag behöver eran hjälp.

- Kärlek
- Drömmar
- Familj
- ... eller bara en massa olika bilder som jag tycker om!


DATE. 2011-03-03

"Malcolm Gladwell: Outliers"

En väl läsvärd bok om framgång, vad det är och varför vissa blir det men inte andra. Hur ser samhället på framgång och hur definierar du din egen. Det ligger mer bakom framgång än hårt arbete och vilja... Inte en mysig bok på något sätt men intressant och man känner sig lite mer allmänbildad efter dessa sidor.

RSS 2.0