DATE. 2010-06-22

Helt otroligt

Igår var vi på besök vid Marshall University. Vi åkte tidigt på morgonen för att träffa alla coacher och för att få en rundtur på skolan. Vi parkerade utanför arenan som är lika stor som Ullevi och gick sedan in i skolan. Vi hälsade på en man som bad Sebastian fylla i ett papper och sen gav vi mannen två filmer som vi hade med på Sebastian. Vi hälsade lite kort på head, styrke och positionscoachen och sen fick vi en rundtur på ca 15 minuter. Gymmet var låst så vi fick inte se det. Allting var över på exakt 23 minuter och vi satt i bilen igen på väg till köpcentret.

Lite snopna började Sebastian och Robby skämta lite om att de skulle ringa och säga... We offer you a fullride, here, here, just take it! Sign the papers! De har börjat skämta så här borta. Det låter väldigt kul när de säger det men det är nog svårt för er där hemma att föreställa er. Hur som helst, det gick 5 minuter... sen ringde telefonen.

Det var doc. Johnson som ringde och sa att skolan hade ringt honom och bett honom att skicka tillbaka oss till skolan igen. Så vi åkte tillbaka till arenan och fick träffa alla tränare igen. Denna gången tog de in mig och Sebastian på kontoret och bad oss att sitta ner. Sen erbjöd de Sebastian en fullride! Det var helt sjukt. Betalat boende, betalad mat och betalad utrustning i fem år! De hade tittat på filmerna medan vi var på den korta rundturen och blivit helt kära i Sebastian. När sedan guiden kom tillbaka utan honom så blev de helt förskräckta. För reglerna är sådana att skolan får inte ringa till Sebastian och prata med honom. Det var därför Johnson ringde till oss istället.

De ville förstås att han skulle skriva på kontraktet med en gång men vi ville vänta lite. Vi fick en rundtur till, där vi fick se deras gym, studentrum, salar och massa mer. De lovade att de skulle hjälpa mig in på skolan också och allt kändes verkligen hur bra som helst.

För er som undrar så säger jag igen. Skolan vi kommer gå på heter Marshall University och är alltså samma skola som är med i filmen "We are Marshall". Samma skola som blev av med hela sitt fotbollslag i en flygplansolycka. Det kommer bli hur bra som helst det hära... Anledningen till att vi inte kommer gå på UK (University of Kentucky) är att Sebastian kommer att få så himla mycket mer speltid på den här skolan. Han kommer antagligen att få spela redan sitt första år, vilket han inte får på UK. Det gör att han kommer att få spela Fotboll i fyra år istället för bara två-tre år på UK. Dessutom var den här skolan så mycket mysigare.

Det finns verkligen allt på campus och allt är gratis. Två våningar med gym, pool, bubbelpool, cafeer och massa annat. Det fattas inget alls. Dessutom får killar och tjejer bo tillsammans. Inte i samma rum förstås men i samma byggnad. Jag är så lycklig nu!!

DATE. 2010-06-13

BildBomb

Eftersom det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna så blir det en liten sammanfattning. Det är full rulle här borta även om vädret har varit lite halvkasst. Vi skulle ut till Robby för att skjuta lite guns häromdan men precis när vi hade köpt kulor på walmart så började det spöregna! Så det blev mycket film den dagen. Annars har vi varit i Huntington och kollat på fotboll, varit hos olika vänner till Sebastian, på bio och massa andra småsaker som är kul när man gör det men man kommer inte ihåg dem efter några timmar. Haha!

Planerna för den kommande veckan...

- Söndag, i kväll kommer vi att sova hos Robby istället bara för att spara lite tid inför resan till Lexington imon. Då kommer vi antagligen skjuta lite och åka fyrhjuling.
- Måndag skall Sebastian på camp och träffa HC för University of Kentucky. Då blir det även lite shopping i Lexington.
- Tisdag planerar vi att kampa. Vi åker redan på måndag kväll och stannar nog till onsdag.
Nu kommer lite bilder från de dagar som varit.


DATE. 2010-06-10

It's gonna be a bumby ride

Efter allt fotbollskastande och kramande tog vi ett gemensamt beslut om att KFC är den middagen vi får idag. In i trucken igen och bort till restaurangen. Det var gott, som vanligt! Om det Kentucky Fried Chicken skall vara gott någon stans så är det ju ändå i Kentucky...

Vi skulle till Bret och hälsa på senare på kvällen men det var fortfarande någon timma kvar innan han kom hem. Roby passade då på att visa oss runt lite. Körde in på en liten landsväg som bokstavligen talat ledde rakt ut i ingen stans. På vägen ut till ingenstans såg vi de lodigaste människorna som existerar just nu, trailerparks, riktiga "barns" och lösa hundar. Inte det USA men ser i sex and the city.

Vi fortsatte på vägen ut till ingenstans eller snarare vägen från helvetet. Det var upp och det var ner, det var hål och det var lera... för att inte tala om alla träd och buskar som kom in genom de öppna fönstrerna. Det kändes som Jurassic Park och jag väntade bara på att tyrannus saurus rex skulle lyfta upp bilen. Till slut tog vägen slut, eller det blev i alla fall stop. Vi kom inte emellan två träd. Men roby körde bara rakt in i skogen istället och kom ut på andra sidan. Det visade sig dock att vägen faktiskt ledde till ingenstans och det var omöjligt att vända. Så Roby backade genom hela skogen tillbaka till stora vägen igen. Pretty Impressive. Han är duktig på att köra, faktiskt!

Det här var upplevelse, jag var till och med rädd några gånger. När bilen var så sne att man i princip kunde nudda marken genom vindrutan. Då var det läskigt, men fruktansvärt kul!! Bilder kommer imorgon för jag måste sova nu. Ska upp tidigt imon...

DATE. 2010-06-10

Good, for a girl!

Det har regnat idag, men vad gör det. Det är ändå varmt som stryk ute. Vi fick gjort mycket idag. Började ju med en sweet tee till frukost. Vid elva kom Shannon hem med Pizza. Kollade konstigt på mig och frågade (ingen ironi)

- Do you guys have like Pizza in Sweden?

Jag förstår inte, alla Amerikaner tror att de bor i "the one and only" landet...

Hur som helst, pizzan var god. Jag försökte verkligen att bara ta en slice. Eller rättare sagt, jag tog bara en. Men Kathy tvingade mig att ta en till. Senare sa Sebastian att maten är jätteviktig och om man inte äter så tror de att man inte tycker om det och blir förudmjukade. Kul, med tanke på att det var köppizza. Hade inte sagt något om hon stått och lagat en gryta i 9 timmar till hela familjen.

Men trots att de har ett konstigt sätt att leva så måste jag säga att den yngre generationen sköter sig väldigt bra. När vi är med familjerna fejkar alla and becomes "mr, miss Perfect". Men så fort man är utanför dörrarna tuggas det tobak, skickas porr och svärs i stora mängder. Det är jättekul!

Efter lunchen så åkte vi till "mal". Köpte underarmor skor (rosa) för 650kr. Asså så sköna, haha! Tillsammans med Sebastian och Robby åkte vi sedan till gymmet vid Sebastians gamla skola. Där träffade han alla sina gamla tränare och det bjöds på ytterligare ett kramkalas. Vi kastade fotboll och jag fick visa mina skills för Robby. Kan ju både kasta och fånga och var tydligen riktigt duktig.... för att vara tjej! Mahaha. Vi gick in och lyfte i gymmet. 

- Ahh, smells like home! sa jag och fick massa skratt tillbaka. 

Det spred sig att Sebastian var på planen och fler om dit för att hälsa. Japp, alla älskar min pojkvän!   



Tuggtobak a la southern



Roby har munnen full!


DATE. 2010-06-09

Att beta av (bokstavligen talat)

En liten lista på alla snabbmatskedjor vi ska beöka innan vi lämnar landet...


- Subway [check]
- McDonald's
- Burger King
- Hooters
- Wendy's
- Moe's
- Rally's
- Apple Bees
- Texas Roadhouse
- Golden Corall
- Cracker Barrel

DATE. 2010-06-09

Yabah-Dabah-Doo!

Finaly!! Vi är framme och har fått sova en natt och är nu helt utvilade. Har precis upptäckt att det finns trådlöst internet i huset vilket är underbart. Massa bilder och sådant kommer komma men just nu är det massa annat som står på schemat. Efter en 30 timmars lång resa blev vi upphämtade av alla Sebastians kompisar på flygplatsen. Oj vad de var glada att se honom! Det bjöds på litet kramkalas och sen bar det av in till stan i pick-up truckarna!

Vi hälsade på Brets föräldrar, stannade på macken och köpte snus till Sebastians stora glädje. Han fyllde hela underläppen med lös och bara njöt. Haha! Man snusar i underläppen här, ser kul ut!

Efter det åkte vi till fotbollsplanen, satte oss på läktaren och snackade skit. Sebastian uppdaterades om vilka som fått barn, vilka som var gifta, vilka som flyttat, vilka som satt i fängelse och vad alla jobbade med. Alla var vrkligen jätteroliga och det var en grabbkväll, direkt hämtad ur en High School-film!

Det regnar för tillfället men det gör inget för vi är lite sega. Har precis varit ute och gått med familjen Kristus bassethund. Familjen Kristus är väldigt snälla men de envisas med att jag och Sebastian ska sova i separata rum eftersom vi inte är gifta. Så de slänger hellre ut sina egna barn på soffan än att låta oss trängas i samma säng... 

På TV just nu. En gubbe med rolig mustach och ful dialekt sitter och läser högt ur bibeln och analyserar vad han läser. Boooooring. Vi väntar på att Robby ska hämta oss med trucken! Blir nog lite KFC såhär på morgontvisten. Vi kikade in i kylskåpet förut för att äta frukost. Slutade med ett stort glas sweet tee. Det var alldeles för sött för mig, och om det är för sött för mig!!! då är det för sött för hela mänskligheten. 

Resten av dagen... köpa jogginskor, sen ska vi till gymmet...

Ikväll kommer alla bilder och sådant. Puss på er där hemma!!

RSS 2.0